Facilitati si resurse

Şcoala este alcătuită din două corpuri de clădire:

  • Grădiniţa este amplasată într-un corp distinct, situat la circa 300 de metri de clădirea principală a şcolii;
  • Şcoala Gimnazială Nr. 1, Negrileşti are 6 săli de clasă, un cabinet AeL – Informatică, un spaţiu pentru bibliotecă situat în incinta fostei Primării a localităţii, un spaţiu pentru secretariat şi contabilitate, un spaţiu pentru biroul directorului şi un spaţiu pentru depozitarea materialelor didactice, suprafaţa totală este de 1225  de mp. Din lipsă de spaţiu Clasa Pregătitoare funcţionează în clădirea grădiniţei.
  • Şcoala Gimnazială Nr. 1, Negrileşti a beneficiat de dotare didactico – ştiinţifică. Într-una din  sălile de clasă este amenajat un cabinet de biologie; nu există un spaţiu amenajat pentru desfăşurarea orelor de educaţie fizică şi sport.
  • Şcoala Gimnazială Nr.1, Negrileşti a beneficiat de dotare didactico – ştiinţifică ca urmare a includerii sale în programul „PIR”. În cadrul acestui program şcoala noastră a primit materiale pentru disciplina educaţie fizică, cărţi pentru biblioteca şcolară, materiale pentru disciplina biologie, pentru disciplinele fizică şi  chimie, mobilier şcolar.

Bugetul anual al şcolii 

img350

Documente utile

acord-folosire-a-imaginii-participanti

 

 

Revista Pygmalion

Cerere motivare absente

Regulament intern

Bugetul şcolii pentru anul 2017

Bugetul scolii 2017

Venituri salariale  30  septembrie 2017

Organigrama 2017 – 2018

Organigrama 2017-2018

Regulament de Ordine  Interioară

ROI 2018